Hírek

2016.02.08. 17:28

Zalai az év agrárembere közönségdíjasa

Zalaegerszeg - Lapunk volt munkatársa, Bóbics László több mint 23 ezer szavazattal kapta meg az idei Az év agrárembere választás során a közönségdíjat.

Arany Horváth Zsuzsa

Az Év Agrárembere kitüntető díjjal azokat a gazdálkodókat tünteti ki, akik teljesítményükkel, ötletgazdagságukkal, céltudatosságukkal, elköteleződésükkel sokat tesznek a mezőgazdaságért. Az országos agrárkamara támogatásával második alkalommal hirdették meg a díj odaítélését. Ezúttal Zsigó György nyerte el az elismerést, aki a növényvédelem és az előrejelzés területén nyújt értékes segítséget agrárvállalkozó társainak.

A zalai színekben Bóbics László mellett az ifjú gazda kategóriában döntőbe jutott az iklódbördöcei Sabján Krisztián is. Összesen tíz kategóriát hirdetett meg az akciót bonyolító agrártrend.hu. A döntők során 30 jelölt online szavazáson mérettette meg magát.

Bóbics László a növénytermesztők közt indult

- A díjazottak között a kutatás, az egyetemi fejlesztő műhelyek és a kísérletezés területéről is sokan érkeztek - mondta a szombati herceghalmi díjátadóról szólva Bóbics László, aki a nyeremény összegét a zalaegerszegi Petőfi-iskola diákjainak ajánlotta fel egy külföldi környezetvédelmi vetélkedő költségeire.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!