Hírek

2017.04.11. 17:00

Szakma és szórakozás - Elkezdődtek a II. Zalaegerszegi Egyetemi Napok

Zalaegerszeg - Hétfőn elkezdődött a II. Zalaegerszegi Egyetemi Napok rendezvénysorozata, amelynek második napján is érdekes programokkal várták az érdeklődőket.

Rákos Bianka

Míg a PTE Egészségtudományi Karon főzőversenyt és extrém játékokat rendeztek, addig a BGE Gazdálkodási Kar Infócentrumában a business coachinggal kapcsolatos előadásokat és kerekasztal beszélgetéseket tartottak. A szakmai foglalkozások elsősorban a coaching üzleti életben betöltött szerepéről, alkalmazásáról szóltak. A rendezvényen köszöntőt mondott Böjte Sándor, a FIVOSZ Zala megyei Szervezetének elnöke, majd Nagy András, a Zala megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány ügyvezető igazgatója mondott beszédet.

Főznek a PTE Egészségtudományi Karának hallgatói. Képünkön Szőnye Szabina és Pfeiffer Réka (a sárga tállal), mögöttük Fenyvesi Viktor, a kép jobb szélén dr. Császár Gabriella igazgató Fotó: Katona Tibor

A PTE Egészségtudományi Karán délután már javában szólt a zene, miközben a hallgatók ízletes ételeket készítettek a méretes bográcsokban. A főzés mellett akadt más program is, hiszen a Zalai Különleges Mentők személyvédelmi kutyabemutatójukkal szórakoztatták a diákokat.

Fenyvesi Viktor, a PTE ETK ZKK HÖK alelnöke jelezte, az este folyamán több könnyűzenei koncertre is sor kerül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!