Hírek

2017.01.31. 13:54

Utcán verte meg terhes élettársát.

Hévíz – Nyílt utcán verte, rúgta meg terhes élettársát; a magáról megfeledkezett férfi ellen nemrég emeltek vádat.

Arany Gábor

A megyei főügyészségtől kapott tájékoztatás szerint a  31 éves hévízi férfi tavaly szeptember 18-án a késő esti órákban a fürdővárosban a főutcától nem messze került szóváltásba hét hónapos terhes élettársával. A vita hevében a feldühödött férfi  rátámadt a nőre, háromszor tenyérrel pofon vágta, ettől ő elvesztette egyensúlyát és a földre került.

Ekkor a férfi tovább folytatta a bántalmazását, több alkalommal a fekvő nő hasába is belerúgott. Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem következtek be súlyosabb események, mert az eset szemtanúja, egy férfi a közeli szállodából odament hozzájuk, és a nekivadult embert felszólította, hogy hagyja abba a verést.

A nő kisebb zúzódásokat szenvedett, begörcsölt, ezért mentővel kellett kórházba szállítani. A történek ellenére a csecsemő egészségesen jött a világra, ráadásul a nő megbocsátotta élettársának a bántalmazást  és a gyermeket együtt nevelik.

A büntetlen előéletű férfi ellen a keszthelyi járási ügyészség  garázdaság, valamint testi sértés miatt emelt vádat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!