Hírek

2010.07.08. 13:20

Újraélesztettek és mentőhelikopterrel vittek kórházba egy asszonyt (frissítve)

Mentőhelikopterrel szállították a zalaegerszegi kórházba azt a nagykanizsai asszonyt, aki csütörtökön délelőtt lett élesztettek újra, miután rosszul lett a dél-zalai városban.

zaol.hu

Mint arról munkatársunk, Pásztor András beszámolt, délelőtt fél 11 körül egy mentőhelikopter körözött a belváros felett. A szemtanúk szerint a jármű több kört is megtette, mintha a vezetője nem tudná pontosan, hová kell leszállni, illetve nem találna megfelelő leszálló helyet.


A városi szóbeszéd egy, a Rozgonyi úton történt balesetet emlegetett, mondván, biztosan az ottani sérülthez érkezett a helikopter, ám kiderült nem így van. A légimentő a keleti városrészen, a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont parkolójában szállt le, majd a mentősöket a rendőrök a közeli Munkás utcába vitték, ahol mint megtudtuk, egy középkorú asszonyhoz riasztották őket.

Információink szerint a nő, aki több műtéten is átesett, rosszul lett, s olyan súlyos állapotba került, hogy a mentősöknek újra kellett éleszteni.
A sikeres újraélesztés után az asszonyt mentővel szállították a helikopterhez, mely kórházba vitte.

Mint csütörtök délután megtudtuk, az asszonyt Zalaegerszegre, a Zala Megyei Kórházba szállították, állapota kritikus.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!