Hírek

2016.11.24. 15:58

Új megyei vezetőség a Vöröskeresztnél

Zalaegerszeg - A Vöröskereszt nemrég megválasztott új Zala megyei vezetősége mutatkozott be csütörtökön a területi elnököknek, munkatársaknak.

Magyar Hajnalka

A közelmúltban tisztújítás zajlott a Vöröskereszt Zala Megyei Vezetőségében, a részletekről dr. Baracskai Józsefné, a Magyar Vöröskereszt Zala Megyei Szervezetének igazgatója tájékoztatta szerkesztőségünket.

A dr. Borsos Ferenc, a vérellátó nyugalmazott főorvosa másfél évvel ezelőtti halála miatt megüresedett megyei elnöki posztra végleges vezetőt választottak, Tóth István Jánosné, Teskánd polgármestere személyében. A két alelnök Horváth Miklós, a TESZ elnöke, valamint Kovács Erzsébet, a megyei kórház nyugalmazott ápolási igazgatója lett. A 13-ról 9 fősre karcsúsodó megyei vezetőségbe a generációváltás jegyében egy fiatal kanizsai önkéntes, Richter Dávid is bekerült. Az eddig megbízott megyei elnökként tevékenykedő Kovács Tibor az országos etikai bizottság tagja lett.

A csütörtöki összejövetelen a Vöröskereszt októberi országos kongresszusán megfogalmazott célokat és feladatokat tárgyalták meg a humanitárius társadalmi szervezet tagjai.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!