Hírek

2016.06.08. 15:32

Ügyészségi gyűjtés a géppel lélegeztetett Ágostonnak

Zalaegerszeg - A zalai ügyészségi dolgozók 130 ezer forint adományt gyűjtöttek a Zala Megyei Kórház gyermekintenzív részlegén fekvő, géppel lélegeztetett Juhász Ágostonnak.

Magyar Hajnalka

Mint arról lapunk beszámolt, az örökletes izomsorvadásban szenvedő 14 éves fiú akkor hagyhatja el mobil lélegeztetőgéppel a kórházat, ha sikerül a korábbi, egészségtelen lakás helyett megfelelőbe költözniük. Ez ügyben már hathatós segítséget nyújtott a város, remélhetőleg néhány hét múlva maguk mögött hagyhatják az intenzív osztályt. A fiú és édesanyja azonban emellett is támogatásra szorul, ezért oly értékes az ügyészségi dolgozók gesztusa.

Bánrévi Mónika, dr. Pirger Csaba, dr. Matécsa Artemon és Ágoston, aki még egy fejhallgatót is kapott ajándékba. Fotó: Katona Tibor

Az adományt szerdán adta át dr. Matécsa Artemon, az Ügyészek Országos Egyesületének elnöke és dr. Pirger Csaba, a választmány tagja Ágostonnak, valamint édesanyjának, Bánrévi Mónikának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!