Hírek

2016.11.25. 17:48

Tudásuk, empátiájuk példaértékű

Nagykanizsa – Nagyszabású ünnepségen adta át tegnap a Magyar Orvosi Kamara megyei szervezete a Szent Kozma-Szent Damján díjat a dél-zalai választókerület két orvosának.

Szabó Zsófia

Az immár hat éve alapított kitüntetést évente vehetik át azok az alapellátásban, valamint a fekvőbeteg ellátásban dolgozó orvosok, akiknek szakmai tudása és a betegekkel való kapcsolata példaértékű.

Dr. Józan Attila háziorvos (balról), dr. Kiss Ferenc, a Magyar Orvosi Kamara Területi Szervezetének elnöke, dr. Füle Lajos szülész-nőgyógyász főorvos Fotó: Szakony Attila

Mint azt a szervezet elnöke, dr. Kiss Ferenc elmondta: a hat jelölt közül idén dr. Józan Attila háziorvos és a Kanizsai Dorottya Kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályának főorvosa, dr. Füle Lajos munkáját ismerik el a Szent Kozma-Szent Damján díjjal, a szervezet tagjainak korábbi szavazata alapján.

A díjazottak több évtizede dolgoznak orvosként. A szakemberekről elismeréssel szólt az ünnepségen Dénes Sándor, a város polgármestere is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!