Hírek

2017.05.02. 18:50

Tófejen is fejlesztést tervez a társaság

Romhány - A Nógrád megyei községben járt dr. Gyimesi Endre vezetésével egy maroknyi csapat, hogy erősítse Zalaegerszeg és az első osztályú kosárlabdaklub kapcsolatát a Zalakerámia Zrt.-vel.

Jóna István

Az alkalom nem volt véletlen, mivel közel két hete már próbaüzemmel működik a helyszínen a burkolólapgyártó cég új gyáregysége, amely 4,5 milliárd forintból, saját keretből, állami támogatás nélkül valósult meg. A beruházás egy modern és komplex gyártósort takar, amely a porelőkészítéstől a csomagolásig minden feladatot elvégez. A gyárlátogatáson Császár András Tófejről származó gyáregységvezető kalauzolta végig a vendégeket - Stárics Kornélt, a ZTE KK Kft. ügyvezetőjét és marketinges munkatársát, valamint dr. Gyimesi Endre társadalmi elnököt -, részletesen elmagyarázva, melyik gép milyen munkafolyamatot végez.

Romhányi gyárlátogatáson a zalai vendégek. Jobbról a harmadik dr. Gyimesi Endre Fotó: Jóna István

A séta végén dr. Jaramani Rafik vezérigazgató kérdésünkre elmondta, a tófeji gyáregység technológiai fejlesztése szintén tervben van, ami egyben kapacitásbővítést is jelent. Az elképzelések szerint 2019-ben hajtanák végre a fejlesztést, ugyancsak saját forrásból.

A beszélgetés során szóba került a kosárlabdacsapat támogatása is, amelynek részleteiről nyáron tárgyalnak majd a felek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!