Hírek

2013.12.14. 09:03

Súlyos testi sértés miatt kell felelniük

A szepetneki férfinak az orrcsontja és a bordája tört el.

Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

Vádemelési javaslattal zárta le a Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya azt a nyomozást, amelyet súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt rendeltek el. A gyanú szerint 2013. augusztus 5-én az éjszakai órákban Szepetneken a Petőfi utcában két sormási és egy szepetneki férfi között alakult ki szóváltást, ami végül tettlegességig fajult. A nyomozás során a zalai rendőrök kiderítették, hogy a 29 éves B. R. és a 17 éves F. F. sormási lakosok ököllel többször megütötték és meg is rúgták a sértettet, aki az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló orrcsonttörést és bordasérülést szenvedett.

A nyomozók másnap gyanúsítottként hallgatták ki a két támadót, akik a bűncselekmény elkövetését nem ismerték el. A Nagykanizsai Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 29 éves B. R. és a 17 éves F. F. ellen súlyos testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt az ügyben keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Zalaegerszegi Járási Ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!