Hírek

2009.11.29. 07:38

Simon Józsi története: A város könyvtár is segít

A nagykanizsai városi könyvtár dolgozói is csatlakoztak a Simon Józsiék megsegítésére indított kampányhoz, mint azt a bibliotéka ruhatáránál kihelyezett adománygyűjtő láda is jelzi.

Kelemen Valéria

– Amikor a Jézus Szíve Plébánia közössége és a Nagykanizsai Civil Kerekasztal Egyesület néhány héttel ezelőtt elhatározta, hogy a Simon család megsegítésére jótékonysági estet rendez,  Czupi Gyula  könyvtárigazgató engedélyezte az egyesületnek az adománygyűjtő láda kihelyezését – mondta a bibliotékában dolgozó  Riersch  Zoltán,  aki egyébként az  NCKE tagja, a felsőtemplomban szombaton19 órakor kezdődött jótékonysági est műsorának szerkesztője. Tőle hallottuk: az olvasók mellett azok a könyvtári dolgozók is bedobták adományaikat, akik valamilyen okból kifolyólag nem tudnak elmenni az tizenegy  unoka nagypapája.
– Simon Józsit személyesen nem ismerem, de ahogyan a rászakadt nehéz helyzetben helytáll, tanul, dolgozik és a beteg testvérét is ápolja, minden tiszteletet megérdemel.

Ön is segítene? Simon József számára 2009. december 20-ig a  következő bankszámlaszámra küldheti el felajánlását:

 Raiffeisen Bank 12092309-00223387-00100000    

Simon József történetét a kapcsolt anyagok között olvashatja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!