Hírek

2016.12.20. 17:07

Rolandért bálozik a Crazy - zenével támogatják a 16 éves fiút

Mint azt hírül adtuk, a Crazy zenekar is csatlakozott a Zalai Hírlap gyűjtőakciójához, amellyel a súlyos motorbalesetet szenvedett zalaudvarnoki Németh Rolandot támogatjuk.

Zalai Hírlap

A környékbeli fiatalokból álló zenekar december 30-án a zalaudvarnoki kultúrházban jótékonysági bált rendez, amelynek bevételével Roland családját támogatja.

Az esten 20 órakor köszöntőt mond Baracskai József, Zalaszentgrót polgármestere, 22 órától pedig a sztárvendég, Éder Gabee ad műsort. Mindezen túl Gécsek Attila vállalkozó a fogyasztás hasznát is a családnak adományozza. A zalaudvarnoki részönkormányzat ugyancsak támogatja a jótékonysági bált, ők készíttették el a szórólapokat, amelyeket közfoglalkoztatottak juttattak el minden háztartásba.

A Crazy együttes tagjai – Banicz Balázs, Óvári Tamás, Dóczi Anita, Sipos Ádám, valamint Bóbics József

A jótékonysági bál ötlete a zenekar több tagjában is megfogalmazódott, miután a Zalai Hírlapból megismerték Roland történetét: a 16 éves fiatalember idén húsvétkor olyan súlyos motorbalesetet szenvedett, hogy bal lábát amputálni kellett.

- Együttesünk énekese, Dóczi Anita zalaudvarnoki, s nagyon örültem, amikor felvetette a jótékonysági bál gondolatát. Hiszen ugyanez a szándék fogalmazódott meg bennem is - meséli az előzményeket Óvári Tamás, a zenekar Zalaszentlászlón élő operatív vezetője. - Másnap Anitával felkerestük a családot, s megbeszéltük velük is a tervet. A közösségi oldalon láttam, hogy a zalaegerszegi énekes, Éder Gabee is megosztotta a Rolandról szóló cikket, így felhívtam, csatlakozna-e a jótékonysági akcióhoz egy rövid fellépés erejéig. Azonnal igent mondott.

Éder Gabee is csatlakozott

A Crazy bulizenekar februárban alakult, s a tagok minden műfajban otthon érzik magukat. Dobosukat, Bóbics Józsefet a pacsai Extrém zenekarból ismerheti a közönség, férfi énekesük, Sipos Ádám pedig a Sirius együttesben szerzett tapasztalatot. Többségük életkorban sincs túl messze Rolandtól, ez is motiválta őket.

- Amikor megismertem Roland sorsát, eszembe jutott, hogy pár éve, az ő korában én is ugyanilyen motorral tekeregtem a környéken... - idézi fel a húszéves Óvári Tamás. - Estem nagyokat, de szerencsére engem elkerült a tragédia. Nagyon együtt érzek vele, ahogy a csapatunkban mindenki.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!