Hírek

2011.01.21. 07:41

Parkolás: felelősségre vonják a rendőröket

Felelősségre vonják azokat a rendőröket, akik a zalaegerszegi Praktiker Áruház parkolójában 2010. december 19-én a mozgáskorlátozottak járművei részére fenntartott helyen állították le rendőrségi szolgálati autójukat.

Arany Gábor

Erről adott ki tájékoztatást csütörtökön  a megyei rendőr-főkapitányság. Mint beszámoltunk róla, olvasónk készített felvételt a megkülönböztető fényjelzés nélkül várakozó járműről. Ezt látva a kocsival utazó három rendőr előbb el akarta kérni tőle a fényképezőgépet, s mert ő nem adta, megfenyegették.


Jelentésükben később azt írták a rendőrök, hogy egy tilosban várakozó jármű miatt intézkedtek, ekkor álltak meg a havas burkolatú parkolóban. A felvételeket készítő férfi abból a gépkocsiból szállt ki és lábával takarította el a havat a járőrautónál, hogy a felfestett jelzés láthatóvá váljon és lefotózhassa a rendőrautóval együtt.

A történtek vizsgálata alapján a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője intézkedett az érintett rendőrök felelősségre vonásáról, áll a közleményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!