Szponzorált tartalom

2016.02.24. 12:47

Pajzán pirulák házhoz is – Aki mindenképpen teljesíteni akar az ágyban, nem nézi, mennyibe kerül

Nagykanizsa – „Fiatal az asszony, muszáj teljesítenem. Olyan szer kellene, amitől fickós leszek” – hangzott a félszeg kérés a vonal túlsó végén. Mire a válasz: Megoldható. Ez a kapszula hozzásegíti az erekcióhoz. Igen, sietünk. Egy órán belül kiszállítjuk.

Rajki Zsófia

Meglehetősen szaftos vágyak „futnak be„ nap, mint nap egy kanizsai fiatalemberhez. Akit nevezzünk egyszerűen keresztnevén, Balázsnak. Nem arról van szó, hogy nem vállalná fel másodállását, hivatása nem teszi lehetővé, hogy teljes egóját felfedve kalauzoljon el bennünket a huncutságok és a pajzánságok világában. De azért ígérjük, így is érdekes lesz.

Na, szóval, Balázs, elmondása szerint úgymond hiánypótló vállalkozást nyitott nyolc hónapja a dél-zalai városban. Méghozzá olyan üzletet, amely a férfiúi potenciára épül. Fogta magát, leválasztott egy zsebkendőnyi részt gyékénnyel a családi vendéglátóhelyből, ahol testvérével közösen kialakították a potencianövelő tabletta bizniszt.

- Külföldön ebben semmi szokatlan nincs. Ausztriában például számtalan olyan bolt van, ahol vágyfokozókat forgalmaznak. Olyan formában, mint egy átlagos ábécében az élelmiszert. Csak éppen erekció növelők vannak a polcokon, nem pedig kenyér – mesélte Balázs, miután szemérmesen neki szegeztem a kérdést: hogy juthatott eszébe ilyen profilú céget indítani.

Interneten rengetegen rendelnek merevedést előidéző kapszulákat. Képünk illusztráció. Fotó: Szakony Attila

- Nem fogod elhinni – jött a válasz. – Már itthon is van egynéhány ilyen kiskereskedés, sőt nagykereskedés is. Az internetről rengetegen rendelnek merevedést előidéző cuccokat, ez ma már köztudott. Így diszkrét. Azonban hiába szeret huncutkodni a magyar ember, sokakban nagy a szégyenlősség, hogy személyüket felvállalva besétáljanak afrodiziákumért.

- Az idősebbek bátrabbak, a fiataloknak pedig mindenhez kell némi alkohol – folytatta Balázs. – A hétvégi bulik előtt több az ifjú kuncsaft. Van, hogy céges bulik előtt a férfi kollektíva összefog és beszerzi az élvezeti cikket. Van egy 82 éves ügyfelem is: ő általában reggel jön a készítményért. Nyugdíjosztáskor amúgy is több a megrendelés.

Akadnak olyanok, akik lakhelyüktől távolabbi pontra kérik a teljesítménynövelőt. Van olyan, aki pizzát is kér, a bogyók mellé. Érdekes árukapcsolás, annyi szent.

Mint kiderült: Balázsék sürgős esetben egy órán belül ki is szállítják a neten vagy telefonon rendelt szert, amennyiben kanizsai-, vagy környéki a vevő. Amúgy ezekben a készítményekben egyébként semmi ártalmas összetevő nincs, az OÉTI által bevizsgált, engedélyezett szer mindegyik. Hatóanyagaik zömmel olyan gyógynövények, melyek valóságos csődörré tudják varázsolni az ágyban a „fogyasztót”.

- Elnyújtott szexuális együttlét, vastagabb, keményebb pénisz, stabil erekció – minden tabletta más-más hatásra szakosodott – árulta el a szállító. – Vannak slágertermékek, persze, amik – legyen akármilyen funkcionális probléma -, biztosítják a merevedés, és az ejakulációt.

- Nem éppen fillérekért – vetettem oda Balázsnak, miután láttam, egyik-másik szép summába kerül.

- A férfiak mindenképpen teljesíteni akarnak – jött a válasz. – Az ágyban különösen. Ezért sokuk nem nézi, mindez mibe kerül. Nem árulok el nagy titkot: a szexben, vagy éppen a kemény hímvesszőben, hatalmas üzleti lehetőségek lappanganak.

Balázsnak már Somogyban is van egy kisebb lerakata. Ott is dögivel fogy a portéka, főleg a nyári szezonban.

Sunyin vigyorgok. Balázs észreveszi.

- Nehogy azt hidd, csak a férfiak vetnek be vágyfokozókat. Vannak direkt hölgyek számára készített elixírek is. Tudok adni mintát...

A cikk fizetett linket tartalmaz!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!