Hírek

2016.01.04. 10:56

Oldalára borult egy teherautó a 71-es főúton (folyamatosan frissítve)

A jármű a műszaki mentésre vár, a fél útpályát elfoglalja.

Keszthelyről a hivatásos tűzoltókat riasztották hétfőn délelőtt  a felborult teherkocsihoz. A sérült vezetőt a járműből kiemelték, a kocsit áramtalanították.

A műszaki mentéshez szükséges jármű megérkezéséig Keszthelynél félpályás lezárás mellett halad a 71-es főút forgalma.

Egy másik jármű, egy gépkocsi a 76-os főúton, Szentgyörgyvár közelében borult fel. Az autóban ketten utaztak, de nem sérültek meg. Keszthelyről a hivatásos tűzoltókat riasztották a feje tetejére borult autóhoz, ők a kocsit áramtalanították, a műszaki mentésre a helyszínelés után kerül sor. A 76-os főutat lezárták, az autósoknak kerülni kell.

Szintén hétfőn, 12 óra körül egy gépkocsi kisodródott és szalagkorlátnak csapódott a 760-as főúton, Felsőpáhoknál. Keszthelyről a hivatásos tűzoltókat riasztották a balesethez, ők a mentési munkálatokat megkezdték. A jármű vezetőjéhez mentőt hívtak. A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszát félszélességben lezárták.

A megyei közútkezelő ügyeletese arról tájékoztatott, hogy a folyamatos havazás miatt csaknem negyven gép dolgozik a zalai utakon.

A kamionok nehezen tudnak csak felkapaszkodni az emelkedőkön, így lassan halad a forgalom a 86-os úton, Zalalövő térségében és a 75-ös úton, a baki tetőn.

Kezd feltámadni a szél, ami tovább nehezíti a közlekedést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!