Hírek

2010.09.07. 11:24

Nem vitázni, beszélni szeretne a Fidesz a választókkal Nagykanizsán

Nem vitatkozni akar a Fidesz az önkormányzati választási kampányban, hanem személyes találkozókon szeretné megosztani az emberekkel a várossal kapcsolatos terveit - közölte a párt nagykanizsai polgármesterjelöltje keddi sajtótájékoztatóján.

MTI

 A párt Nagykanizsán mintegy hatezer szavazótól kapott ajánlószelvényt a rendelkezésre álló múlt pénteki határidőig - mondta el Cseresnyés Péter polgármesterjelölt, országgyűlési képviselő, hozzátéve, őt magát és mind a 12 választókörzet képviselőjelöltjét nyilvántartásba vették, illetve leadták a kompenzációs listájukat is.
   
Az ajánlószelvények leadása és a megmaradt cédulák megsemmisítése után pénteken megkezdődik a kampány. Rövid lesz, hogy minél kevesebb pénzbe kerüljön, mert ez nem a pénzről szól - fogalmazott Cseresnyés Péter.
   
Szőlősi Márta képviselőjelölt a sajtótájékoztatón kifejtette: pénteken Lázár János, a Fidesz frakcióvezetője lesz a párt nagykanizsai kampánynyitójának vendége. Több politikus is részt vesz a városban tartandó rendezvényeken, de a személyes találkozókon van a hangsúly - tette hozzá.
   
"Nem akarunk belemenni semmilyen gyalázkodásba, a terveinket fogjuk ismertetni" - mondta el a nagykanizsai önkormányzati képviselőjelölt.

A sajtótájékoztatón Szőlősi Márta önkormányzati képviselő azt is elmondta: szervezetük részéről a tényleges kampány szeptember 10-én 18.15-kor kezdődik, amikor a Honvéd Kaszinóban rendezendő fórum keretében Lázár Jánost, a Fidesz parlamenti frakcióvezetőjét fogadja Cseresnyés Péter. A folytatásban pedig dr. Kövér László, dr. Matolcsy György és Turi-Kovács Béla látogat majd el Nagykanizsára. Mint elhangzott, személyes találkozókat is terveznek, amelyeken a város jövőjével kívánnak foglalkozni, miközben a jelenlegi helyzetet is értékelik. Cseresnyés Péter hangsúlyozta: nem akarnak belemenni semmiféle gyalázkodásba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!