Hírek

2017.08.17. 13:46

A közönség is dönthet - Már felkerültek a legszebb kanizsai konyhakertek képei

NAGYKANIZSA A dél-zalai város önkormányzata meghirdette a Legszebb konyhakertek Nagykanizsa – Közönségdíj 2017 című versenyt.

Horváth B. Attila

A részletekről dr. Szabados Gyula önkormányzati tanácsadó és Kálovics Andrea, a kerteket bíráló zsűri elnöke tegnap sajtótájékoztatón számolt be.

Mint azt dr. Szabados Gyula elöljáróban elmondta: idén már 5. alkalommal hirdette meg az önkormányzat „A legszebb konyhakertek” – Magyarország legszebb konyhakertjei országos verseny kanizsai fordulóját, melyre 60 kertet neveztek be a nagykanizsai kertművelők. Ahogy már tavaly is, a 7 kategóriagyőztesen túl nem csak a szakmai zsűri, hanem a közönség is tehet javaslatot a neki tetsző kertre, melynek tulajdonosa a közönségdíjat veheti át. A zsűri csaknem 27 kertet tartott méltónak arra, hogy 9-9 fotójuk felkerüljön a kanizsai verseny Facebook-profiljára, ahol a „tetszik”-gombra kattintva lehet rájuk szavazni szeptember 5-én reggel 8 óráig.

Dr. Szabados  szerint a verseny üzenete, hogy merjünk szép kertet álmodni, magvalósítani, aztán pedig megmutatni a közönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!