Hírek

2016.11.28. 15:29

Nagy bunyó Keszthelyen- hárman megsérültek

Keszthely - Vádemelést javasolnak a rendőrök egy 20 éves gyenesdiási férfi, egy 42 éves keszthelyi nő és további két, szintén keszthelyi 19 éves és 21 éves társuk ellen.

Zalai Hírlap

A gyanú szerint 2016. július 17-én 14 óra 25 perc körül Keszthelyen, a Külső Zsidi út szélén előzetes szóváltást követően a gyanúsítottak verekedni kezdtek és kövekkel dobálták egymást. A dulakodás közben a 19 éves fiatalember megrúgta a 21 éves férfi autójának hátulját és a hátsó szélvédőt betörte. A verekedés következtében hárman könnyű sérülést szenvedtek.

A Keszthelyi Rendőrkapitányság a 20 éves gyenesdiási férfi, a helyi 21 éves férfi, és a 42 éves nő ellen garázdaság bűntett, továbbá a 19 éves szintén keszthelyi férfi ellen garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait vádemelési javaslattal küldte meg az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!