Hírek

2017.08.08. 19:13

Mégsem vállalja el a hivatal vezetését Radicsné dr. Soós Ágnes

ZALALÖVŐ Benyújtott pályázata ellenére mégsem vállalja a közös önkormányzati hivatal jegyzői feladatait a posztot elnyert Radicsné dr. Soós Ágnes.

Gyuricza Ferenc

Minderről Pintér Antal, a város polgármestere tájékoztatta lapunkat. Hozzátette: Radicsné dr. Soós Ágnes a jelenlegi munkahelyi teendőinek zavartalan ellátására hivatkozott - a viszáki önkormányzati hivatal jegyzőjeként dolgozik -, emiatt nem vállalja a tisztséget. Az öt önkormányzat - Zalalövő, Csöde, Zalacséb, Keménfa és Zalaháshágy - által fenntartott hivatal jegyzői álláshelyére azért írtak ki pályázatot, mert a volt hivatalvezető, Gáspárné Tóth Zsuzsanna ez évben nyugállományba vonult. A nyár elején meghirdetett álláshelyre négy pályázat érkezett. A Radicsné dr. Soós Ágnes visszalépése okán kialakult helyzet miatt a zalalövői hivatal ismét meghirdette az álláshelyet, az új pályázatok legkésőbb augusztus 21-ig nyújthatóak be.

Pintér Antal. Fotó: archív

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!