Hírek

2016.11.25. 15:57

Megerőszakolta alvó feleségét

Nagykanizsa - Válófélben lévő feleségét erőszakolta meg az a 38 éves férfi, akit szerdán este fogtak el a rendőrök.

Arany Gábor

A 14 és 19 éves gyermeket nevelő kanizsai házaspár kapcsolata megromlott elsősorban a férfi agresszivitása miatt, és az asszony külön lakrészbe költözött. Szerdán a városban járva nagyobb mennyiségű nyugtatót vett be, ezért kért segítséget a férjétől, aki taxival hazavitte és saját szobájában lefektette.

A nő a gyógyszerektől elaludt, ezt kihasználva a férje közösült vele. A felesége közben felébredt, próbálta lelökni magáról a férfit, és kiabálva tiltakozott, amire benyitott a szobába az idősebb gyerek, akit az apa kizavart. Ekkor a lány értesítette a rendőrséget. Ezt meghallva a férfi magára hagyta feleségét és bezárkózott. A férfit hozzátartozó sérelmére, annak védekezésre, vagy akaratnyilvánításra képtelen állapotát felhasználva elkövetett szexuális erőszak bűntettével gyanúsítják.

A megyei főügyészség sajtószóvivője, dr. Pirger Csaba közölte, a kanizsai járási ügyészség indítványozta a férfi előzetes letartóztatását, amit az egerszegi járásbíróságon a nyomozási bíró pénteken elrendelt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!