Hírek

2016.02.24. 18:18

Látta valaki Buksi gyilkosát? - Komoly pénzjutalom jár a nyomravezetőnek

Zalaegerszeg – Komoly összeget, 150 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni Buksi gyilkosát.

Varga Lívia

Amint arról már beszámoltunk: január 25-én a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálat önkéntese egy nagytestű, fekete-fehér rajzos kan kutya tetemére bukkant az Egervári út mellett, az eb lábai össze voltak kötve. Ő volt Buksi, akiről a laboratóriumi vizsgálat bebizonyította:  kegyetlenül kivégezték.

Így nézett ki Buksi. Látta valaki?

Buksiról szóló cikkünket és a róla készült posztokat sok ezren megosztották, ennek ellenére   nincs információ arról: ki végezhette ki a barátságos,  emberszerető kutyát. Buksi még december elején tűnt el az Egervári úttól nem messze levő telepről, tetemét január végén találták meg, s ez idő alatt valószínűleg nem az utcán kóborolt, ugyanis a laboratóriumi vizsgálat során  a gyomrában vegyes eleséget, krumplit, tésztát, csontot találtak. Halálát, miután egy taglópisztollyal több helyen is meglőtték, egy, a nyakán ejtett húszcentis vágás okozta, így, ahol megölték, nagy mennyiségű vérnek kellett lenni.

Az ügyben rendőrségi nyomozás indult, s gazdái is mindent megtesznek, hogy meglegyen az elkövető, ezért a Zala Megyei Állatvédelmi Járőrszolgálattal együtt összesen 150 ezer forint nyomravezetői díjat ajánlottak fel annak, aki segít megtalálni a tettes(eke)t. Aki bármilyen információval rendelkezik az ügyről, hívja a rendőrséget vagy az állatvédelmi járőrszolgálatot a 30/215-2641-es számon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!