Hírek

2013.01.23. 17:29

Laky Zsuzsa soha nem volt botrányhős

Szépségén nem fog az idő, sőt, kislánya, Luca két évvel ezelőtti megszületése óta valósággal ragyog. Dietz Laky Zsuzsa 28 évesen a világ legszerencsésebb nőjének tartja magát, hisz férje oldalán megtalálta a felhőtlen boldogságot.

Benedek Bálint

- Persze a kislányunk nevelése kapcsán akadnak apró konfliktusok, a párom ugyanis szerető apaként hajlamos kényeztetni - mesélte Zsuzsa, akivel a miklósfai répafőző fesztiválon beszélgettünk. - Óriási szerelem van köztük, ez kiderül már abból is, ahogyan egymásra néznek. A férjem, Guszti szemébe könny szökik, ha egyáltalán csak a kezében tarthatja. Viszont én következetesebben nevelem, s bár cserfes lány, ért a szép szóból.

Luca érkezését a két évvel ezelőtti esküvőn nagy titok övezte, hisz az egykori szépségkirálynőt sorozatos rosszullétek gyötörték. Akkor úgy érezték, ez magánügy.

Európa szépe 2011. március 8-án nőnapon adott életet, Lucának. Egyik pillanatról a másikra ismét megváltozott az élete, átalakultak a napjai. Mint elmondta: teljesen összenőttek Lucával, soha nem fordult elő, hogy bébiszitterre kellett volna bíznia. Ráadásul férjére is mindenben számíthat, hiszen egyáltalán nem finnyás, szívesen cseréli a kakis pelenkát, sőt, észre is veszi, ha "baj" történt. Sőt, mintaférjként akkor is vigyáz a gyerekre, ha Zsuzsi éppen a barátnőivel szeretne csacsogni.

Egyébként a házaspár három gyermeket tervez, s a szépségkirálynő szerint a következő baba érkezésére már felkészültek.

- Berendezkedtem az anyaszerepre, ám az egészségemre és a testem fittségére még mindig vigyázok, így reggel hét órakor az az első dolgom, hogy elmegyek edzeni - folytatta Dietz Laky Zsuzsi. - Ezután elkészítem a reggelit, s általában ebédet főzök. A délelőtti elfoglaltságaimat mindig úgy időzítem, hogy Lucával sok időt töltsünk a levegőn, ám olykor kézműves programokra és játszóházba is eljárunk.

Dietz Laky Zsuzsa és kislánya, Luca a miklósfai répafőző versenyen. Az egykori szépségkirálynő és férje még két gyermeket szeretne (Fotó: Benedek Bálint)

Bár 28 évesen anya és feleség a szépségéből az évek folyamán egy cseppet sem veszített. Ezt a fotósok is látják, így a mai napig rendszeresen fényképezik, s a szépségiparban szerzett komoly tapasztalatai miatt gyakran szerepel különféle szépségversenyek zsűrijében. A kereskedelmi televíziók továbbra is érdeklődnek Dietz Laky Zsuzsa iránt, hiszen majdnem minden héten hívják, de ő elhárítja a felkéréseket. Mint elmondta: csak azért, hogy a képernyőn legyen, nem szerepel. Soha nem volt "botrányhős", tehát a bulvárból igyekszik kivonni magát. Nem hiányzik a családnak, hogy a magánéletük részletein csámcsogjanak, s különféle kitalációkkal veszélybe sodorják a jól működő házasságot.

- Annál sokkal többet jelent a családom - fűzte hozzá Laky Zsuzsa. - És bár Budapesten megtaláltam a boldogságot, Nagykanizsa, valamint azon belül a szülői ház még mindig nagyon hiányzik.

 

Irigylésre méltó pályafutás

Laky Zsuzsa 2000-ben, 16 évesen megnyerte a Zala Szépe választást. Két évvel később már a Miss World Hungary szépségversenyen választották a királynő első udvarhölgyévé. Éppen tíz évvel ezelőtt, 2003-ban az országot képviselte a párizsi Miss Európa szépségverseny döntőjében, és nyert. Egy évvel később a Magyar Turizmus Rt. az ő arcával reklámozta óriás plakátokon a magyarokat Európában, egy évre rá pedig hasonló célból az ő arcát festették fel egy légitársaság repülőgépeire. 2010. szeptember 25-én ment férjhez a kétszeres ju-jitsu Európa-bajnok Dietz Gusztávhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!