Hírek

2011.07.03. 05:48

Kvártélyház: Lőrincz Nikol panziótulajdonosként kezdte

„A nagy kezdet”, így határozta meg Lőrincz Nikol, mit jelent számára a Kvártélyház. Öt éve temperamentumos panziótulajdonosként indult pályája az udvarban.

Péter Gyöngyi

Sokszor láthatták színpadon az Anconai szerelmesek című előadás előtt is, ám nevét alighanem Agnese megformálása után jegyezte meg a közönség. A Hevesi-színház stúdiósaként jutott nagy lehetőséghez, mely sikert hozott számára is.


– Jó érzés, amikor megállítanak az utcán, megkérdezik, mikor lesz legközelebb előadás. Érezni a közönség szeretetét, tudni, hogy fontos a nyári színház az emberek számára, ez óriási dolog. Emlékszem, alig néhány előadás ment le az Anconai szerelmesekből, és szinte futótűzként terjedt a híre – idézte az első szezon élményét Lőrincz Nikol, aki aztán egy évvel később koránál jóval idősebb figurát, A padlásban Mamókát keltette életre. – Az természetes, hogy nincs két egyforma előadás, de egy ilyen feladatot, mint Mamóka megformálása, állandóan újra kell értelmezni. Bemutató idején 21 éves voltam, lassan 25 leszek, más az egész... A feladatok a terhelhetőségemet növelték, visszaigazolást jelentettek.

Nikolnak már egy hét után hiányzik a színház, örül, hogy nyaranta is dolgozhat. Idén a Charley nénjében, A padlásban és a Furcsa párban lép színpadra. 



KVÁRTÉLYHÁZ - Olvassa el dossziénk cikkeit IDE KATTINTVA!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!