Hírek

2016.02.02. 10:38

Körözött olasz BMW X6 Zalában

Az olasz hatóságok keresték azt a személyautót, amit a Schengeni Információs Rendszer jelzése alapján a magyar rendőrök foglaltak le az M70-es autóúton.

A körözött BMW X6 típusú autót 2016. február 1-én 10 óra 4 perckor a szlovén-magyar határon Dolga vas közelében akarták ellenőrizni a szlovén rendőrök. A sofőr a gépkocsival egy pillanatra megállt, majd nagy sebességgel elhajtott Magyarország irányába.

Fotó: Zala Megyei Rendőr-főkapitányság

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Autópálya Alosztályának járőrei negyed órával később az M70-es autóút 7. kilométerszelvényében igazoltatták a járművet vezető 38 éves román állampolgárságú férfit. Az adattári ellenőrzés során kiderült, hogy a sofőr nem a gépjármű tulajdonosa és az autó körözését, valamint lefoglalását aznap rendelték el az olasz hatóságok.

A zalai rendőrök a nagy értékű autót lefoglalták. Az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Irodája pedig felvette a kapcsolatot a körözést elrendelő hatósággal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!