Hírek

2017.09.06. 18:05

Megmutatják a bakiak az Adyból: Kiállítás nyílt a műveikből

ZALAEGERSZEG "Bakiak az Adyban" címmel nyílt meg tegnap délután a József Attila Városi Tagkönyvtárban a hosszú évek óta sikeresen zajló "Megmutatom magam" elnevezésű, elsősorban az általános iskolás korosztálynak szánt tárlatsorozat legújabb kiállítása.

Arany Horváth Zsuzsa

A megyeszékhelyi vizuális és művészeti szaktantervű általános iskola Gombos Zsófia rajztanár vezette szakköri programja keretében mostantól mintegy húsz baki diák munkái, rajzok, grafikák és festmények láthatók október 2-ig a könyvtár olvasótermeinek a falán. A szakkörben együtt dolgozó, Bakon élő tanulók egy falusi értékmentő pályázat keretében a községben gyűjtött mesék, történetek, fotók alapján falusi képeslapterveket is készítettek, amelyeket szintén kiállítottak Zalaegerszegen. A nyolc évfolyam tanulóinak alkotásait Farkas Ferenc szobrászművész, az Ady-iskola művésztanára ajánlotta a megjelent érdeklődők figyelmébe.

A kiállító tanulók, mögöttük Farkas Ferenc és Gombos Zsófia - Fotó: Katona Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!