Hírek

2017.08.11. 20:05

Jótékonysági nap az AquaCityben - Nagy kedvezmények szombaton!

ZALAEGERSZEG Az elmúlt napok időjárása néhányakat talán elbizonytalanított, de remélve a kedvezőbb folytatást, a város - a meghirdetett időpontban - ma megrendezi a XVI. Jótékonysági napot és főzőversenyt az AquaCityben.

Zalai Hírlap

A szervezők és a 64 főzőcsapat is szeretné, ha minél többen látogatnának ki a programra, hiszen két nemes célt is szolgál a cégek felajánlásai mellett a belépőjegyekből és az ízletes étkekből befolyt összeg. Hogy minél többen élvezhessék a programokat, és minél többen segíthessenek, a szervezők a korábban jelzettnél nagyobb kedvezményt biztosítanak a vendégeknek. A zalaegerszegi lakosoknak a teljes körű szolgáltatás igénybevétele fejenként 500 forintba kerül a nap bármely szakában, személyi igazolvány és lakcímkártya felmutatása mellett. A vidékről érkező látogatók 1000 forintért vásárolhatnak fürdőjegyet, és azzal a csúszdákat is korlátlanul használhatják. A hagyományos rendezvény során két célra gyűjtünk: a Zala Megyei Szent Rafael Kórház Fizioterápiás Osztálya medencéjének felújítására, és a Zala Különleges Mentők részére.

Ma 64 csapat süt-főz az AquaCityben Fotó: Archív

Lapunk csapata is ott lesz a jótékonysági főzésen. Ezúttal egy profi lesz lapunk főszakácsa. A ZH standjánál Orbán Ági, a Konyhafőnök című televíziós műsor korábbi győztese főzi a finomságokat.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!