Hírek

2017.08.06. 15:19

Jótékonysági lecsónap az egerszegi VMK-nál

ZALAEGERSZEG - Másodszor rendeztek jótékony céllal lecsófőzést a Landorhegyen, a vasárnapi programra 10 csapat nevezett.

Magyar Hajnalka

Mint Makovecz Tamás, a városrész önkormányzati képviselője elmondta, a nevezők közt a tájfutóktól a Nefelecs nyugdíjas klubon át a szervezést vállaló Keresztury VMK-ig számos közösség szerepelt.

A kertbarátok méretes kondérral készültek, képünkön Takács Antal (balról), Mrakovics Miklósné és Markó János

Fotó: Gallai András

A főzőcsapatok 10 kiló paprikát és öt kiló paradicsomot kaptak kiindulási alapként, az extrákról pedig mindenki maga gondoskodott. Az étlapon turbólecsó és cukkinis batyuba töltött lecsó egyaránt szerepelt, s természetesen a házikolbászt is többen beleálmodták. Köretként a tarhonya, a hajdina és a rizs mellett a túróscsusza is szóba jött. A programon rész vett, s főzött is Sass Dániel gasztro blogger, akit a Konyhafőnök vetélkedő egy korábbi szériájában ismerhettünk meg. A jótékonysági program minden évben valamely landorhegyi intézmény javát szolgálja, idén a Mandulavirág otthon volt a kedvezményezett.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!