Hírek

2010.11.11. 18:37

Jobbikos pengeváltás

A Jobbik Magyarországért Mozgalom keszthelyi szervezete közleményt adott ki, melyben elítéli Papp Gábor hévízi polgármester megfenyegetését. A hévízi szervezet a városra vonatkozó megjegyzést visszautasítja.

Horányi Árpád

Selmeczy Zsuzsanna keszthelyi elnök azt írta: "Az alapszervezet elítél mindennemű erőszakot és fenyegetést, valamint határozottan támogatja a polgármester úr azon igyekezetét, mely a korrupció melegágyának számító Hévíz megtisztítására irányul és ebben a lehetőségeinkhez mérten maximálisan támogatjuk!"

Benkő Lajos, a Jobbik hévízi elnöke reagált a megfogalmazásra: "Hévízi polgárként, valamint a városi szervezet nevében visszautasítjuk Selmeczy Zsuzsanna várost érintő vádját: a korrupció melegágyának számító Hévíz kijelentéssel megsértett minden hévízi köztisztviselőt és polgárt. A közpénz-felhasználást illetően vannak vizsgálat alatt álló esetek, ezek megítélése a bíróság dolga lesz."


Kapcsolódó cikkünk:
Lőszer és fenyegető sorok Hévíz fideszes polgármesterének (frissítve)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!