Hírek

2016.02.08. 17:31

Ismét vízre száll a LADIK

Zalaegerszeg - Újra indul a Lapot a diákoknak! elnevezésű, 7.-8. osztályosoknak szóló médiavetélkedő. Érdemes jelentkezni, mert ismét értékes nyeremények várják a legjobbakat.

Arany Horváth Zsuzsa

A médiavetélkedőt először 2006/2007-es tanévben rendeztük meg. A hagyományoknak megfelelően ezúttal is totóval indul a nemes vetélkedés. A kivágható felületen közzétett kérdéseket szerdai lapszámunkban (február 10.) közöljük először, majd tíz alkalommal március 8-ig. A kitöltése a belépő a Pannon Lapok Társasága (PLT) által szervezett versenyre. (Visszaküldési határidő március 13.)

A LADIK-vetélkedő tavalyi döntőjének egyik pillanata Kislődön, Jobbra a vonyarcvashegyi iskola csapata dolgozik Fotó: archív/Arany Gábor

A vetélkedőt idén is több fordulóban rendezzük meg, melynek első lépcsője következik most: várjuk a szórakoztató és ismeretterjesztő feladatra alakított csapatok jelentkezését, és a totók kitöltését. A második fordulóban feladatlap kitöltése vár a vállalkozó kedvűekre. A legjobbak közül választjuk ki azt az öt csapatot, akik ezután részt vehetnek az április végi megyei döntőn, s az itt legeredményesebb versenyzők juthatnak be a verseny finisébe, a régiós döntőbe (várható időpont: május 19-20.) Most tehát 5 fős, általános iskolás, 7.- 8. osztályos tanulók jelentkezését várjuk, olyanokét, akik szeretnek újságot olvasni, érdekli őket a nyomtatott sajtó és szeretnének nyerni. A régiós vetélkedő első helyezettjei 100 ezer forint értékű nyereményt kapnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!