Hírek

2017.09.03. 19:53

Így élmény az iskolakezdés! Kreatívvá varázsolták a sulit

A csonkahegyháti iskolában igazán különleges élményben lehetett része a diákoknak.

Olvasó

Olvasónk különlegessé varázsolta a gyermekek tantermét, igazán szuper lett a végeredmény! A dekorálás történetét levélben küldte el szerkesztőségünkbe:

Beköszöntött az ősz, elkezdődött az új tanév. Voltak, akik várták: barátok, beszélgetések...És voltak, akik kevésbé örültek a mindennapi korai kelésnek, a még vastagabb tankönyveknek, az új tantárgyaknak, tanároknak...stb.

Mi, pedagógusok már augusztus közepe óta azon fáradozunk, hogy tanulóink számára még szebb, tisztább, motiválóbb, kreatívabb, otthonosabb környezetet alakítsunk ki. Ez kiemelten fontos az általános iskolában, hiszen a gyerekek a nap 70%-át az intézmény falai közt töltik.

Tanítóként dolgozom a csonkahegyháti Gárdonyi Géza és Szegi Suli Általános Iskolában, 4. osztályos osztályfőnökként. Mindig nagy hangsúlyt fektetek az osztályterem kialakítására, berendezésére. Figyelembe veszem az életkori sajátosságokat, színeket, biztonsági szabályokat, természetességet, inspirációt.

Az idei évben így készült el a tantermünk:

Variációk egy osztályteremre.

Lépcső matematikai és nyelvtani szabályokkal

A terem belseje: kontrasztszínekkel (kék-narancs)

Motiváló festett fa

Raklap polc nevesített fém dobozokkal (rajz- és technikai eszköztároló)

 


Paisné Molnár Barbara

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!