Hírek

2017.05.18. 16:58

Időseket fosztogattak országszerte - A lakók figyelmét elterelték, társuk közben elemelte az otthon tartott pénzt, ékszert

ZALAEGERSZEG - Idős embereket fosztott ki az a három nő és férfi társuk, akiket a rendőrök a múlt héten Szegeden fogtak el.

Zalai Hírlap

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság híre szerint a társaság az elmúlt egy évben országszerte több városban lopott meg idős embereket. A lakók figyelmét a nők elterelték, társuk közben elemelte az otthon tartott pénzt, ékszert.

A zalai nyomozók azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható személyeket, akiket elfogásuk óta a zalaegerszegi rendőrkapitányságon kihallgattak. Előzetes letartóztatásukat a bíróság elrendelte.

A rendőrség várja azok jelentkezését, akiket hasonló módon megkárosítottak. Jelentkezni lehet személyesen a rendőrkapitányságon (Zalaegerszeg, Kossuth utca 45-47.), vagy a 92/311-510-es telefonon, illetve az ingyenes 80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámon, valamint a 107-es vagy a 112-es díjmentes segélyhívó számokon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!