Hírek

2017.04.10. 08:19

Állásbörze a Pannon Lapok Társasága és a Zalai Hírlap szervezésében!

Az április 11-én a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban a régió legnagyobb munkáltatói lesznek jelen. A standokon összesen több ezer álláshellyel várják az érdeklődőket, harmincnál is több vállalkozás keresi itt leendő munkatársait.

A térségben jelenleg jelentős munkaerőhiány van, a rendezvényen a munkáltatók meg tudják mutatni magukat, részletes tájékoztatást adhatnak a tevékenységükről, és arról, hogy az álláshelyeikre milyen munkaerőt keresnek. A munkavállalók is első kézből szerezhetnek benyomásokat: ha nem tetszik neki ez a cég, oda mehet egy másikhoz, hiszen a kiállítótérben bő a választék. Ez a találkozási lehetőség igazi állásinterjúként működhet.

A résztvevők között a multinacionális vállalkozás éppen úgy jelen van, mint a kkv szektor képviselője. A versenyszféra mellett képviselteti magát a közigazgatás, az OFA, a Zala Megyei Kormányhivatal, a Zala Megyei Foglalkoztatási Paktum, de a fegyveres testületek is toboroznak. A paletta a szakképzési centrumokkal, felnőttképzési intézetekkel lesz teljes. Az állásbörzén továbbá kiegészítő szolgáltatásokat is kínálnak.

Találkozzunk április 11-én Zalaegerszegen, a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!