Hírek

2017.08.15. 14:50

Harmincnyolc település várja a sorozat folytatását

Zalaegerszeg - Az elmúlt napokban lezárult a „Mert az Ön faluja is rajta van a térképen!” című turisztikai sorozatunkba jelentkezett települések riportelkészítési és megjelenési besorolása. Min ismert, a vasárnapi Zalai Hírlapban már harmadik éve folytatódó turisztikai sorozatunk idei, tavaszi, nyári megjelenései július végével befejeződtek.

Győrffy István

Immár hetvenhét település turisztikai lehetőségei, természeti szépségei, történelmi fordulói, anekdotái kerültek olvasóink elé több csatornán is. A vasárnapi Zalai Hírlapban megjelent riportok online változatai a zaol.hu portálon minden esetben legalább száz fotóval egészültek ki, de egy-egy képes oldalas összeállítás a digitális Zalai Hírlapban is napvilágot látott, ezen kívül a riportok felkerültek  Zala megye hivatalos portáljára a www.zala.hu-ra a „Falvak kínálata” rovatba, ahol az eddigi összes rész együtt kínál információkat a Zalába látogatni szándékozók számára!

Az idén ősszel Homokkomáromról is lesz riport a turisztikai sorozatban

Az idén, az augusztusi szünet után, szeptembertől tovább folytatódik a sokak által kedvelt bemutatkozási lehetőség. Ezúttal is számos település, összesen 38 falu élt a lehetőséggel, s várja, hogy legszebb arcát mutathassa meg a megye, illetve az online segítségével akár nagyvilág számára. Visszajelzéseket szinte minden fölrészről kaptunk, a sorozat felkeltette a külföldre elszármazott magyarok érdeklődését is.

Még az idén ősszel ellátogatunk Molnáriba, Alsópáhokra, Tófejre, Borsfára, Homokkomáromba, Bakra, Pusztamagyaródra, Csonkahegyhátra, Salomvárra, Beleznára, Zalatárnokba és Pölöskére, viszont számos faluba csak jövőre jutunk el, amikor is január közepétől folytatódik a riportsorozat. Ekkor, a 2018-as naptár pontos ismeretében, biztosan felkeressük Pórszombatot, Zalaszentivánt, Csödét, Milejszeget, Galambokot, Nemesapátit, Murarátkát, Sárhidát, Felsőrajkot, Szentpéterföldét, Márokföldet, Pötrétét, Garaboncot, Csáfordot, Lakhegyet, Muraszemenyét, Szilvágyot, Szepetneket, Kallósdot, Kehidakustányt, Csatárt, Vindornyaszőlőst, Szentgyörgyvárt, Gősfát, Zalaszabart és Semjénházát. A konkrét riportfelvételi és megjelenési napokról január elején készítjük el a besorolást, amiről ekkor, minden érintett falu polgármesterének külön értesítést  is küldünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!