Hírek

2016.08.19. 10:43

Halálos baleset történt Szalapa és Türje között

Türje, Szalapa - Kenyeret szállító kisteherautóval ütközött össze lószállító utánfutót vontató Volvo típusú személyautó pénteken délben, 12 óra után pár perccel Türje és Szalapa között az Óhídra vezető út kereszteződésében, ahol az elmúlt években több súlyos kimenetelű baleset történt.

Arany Gábor

A helyzet csak az után javult, hogy minden irányból feltűnő, a veszélyre figyelmeztető táblákat helyeztek ki.

A megyei rendőr-főkapitányság szóvivője, Sznopek Veronika közölte érdeklődésünkre, hogy eddig tisztázatlan körülmények között karambolozott a Türje felé tartó kisteherautó az Óhíd irányából érkező utánfutós Volvóval. A balesetben a kisteherautót vezető 52 éves zalaszentgróti férfi életét veszítette, a Volvo sofőrje és utasa súlyosan megsérült, őket kórházba vitték. Az utánfutón szállított lónak nem esett baja. A helyszínelés jelenleg is tart, az utat lezárták, Mihályfa felé lehet kerülni.  A megyei katasztrófavédelmi igazgatóság információja szerint az ütközéskor a kisteherautó az árokba borult, vezetője beszorult. A zalaszentgróti önkormányzati tűzoltók feszítővágóval és emelőhengerrel emelték ki a sérültet, akiről a mentők megállapították, hogy életét veszítette. A baleset helyszínére kivonultak a keszthelyi hivatásos tűzoltók is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!