Hírek

2017.08.09. 13:25

A kanizsai nő beismerte: megölte a férjét

NAGYKANIZSA A Zalai Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint nem öngyilkos lett a férfi, akit augusztus 6-án szúrt sebbel találtak meg.

Benedek Bálint

Mint arról már korábban beszámoltunk, augusztus 6-án 2 óra körül érkezett bejelentés a rendőrségre, hogy a Szabadhegyen, egy ház teraszán szúrt sebbel találtak egy 53 éves helyi férfit, aki a helyszínen elhunyt. Az akkori helyszíni szemle során még nem lehetett eldönteni gyilkosság vagy öngyilkosság történt.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tegnapi tájékoztatása szerint a zalai nyomozók azonosították és elfogták azt a nőt, aki a megalapozott gyanú szerint megölte férjét. Az elrendelt nyomozás eredményeként a rendőrök augusztus 9-én emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki az elhunyt férfi feleségét, aki részletes beismerő vallomást tett. Az 51 éves nagykanizsai nőt őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!