Hírek

2015.12.22. 16:59

Gyermekmosoly-pályázat: három díj is Lentibe került

Zalaegerszeg - Összesen közel 58 ezer voksot adtak le olvasóink a nemrég zárult Gyermekmosoly 2015 szavazás keretében, a pályázat díjait kedden vehették át a győztesek szerkesztőségünkben.

Magyar Hajnalka

A szüleikkel érkező díjazottakat Horváth A. Attila, a Zalai Hírlap szerkesztőségi vezetője, digitális főszerkesztője köszöntötte, felidézve az idei mosolylánc menetét. Október végén meghirdetett pályázatunkra mintegy kétszázan jelentkeztek, s első körben a zaol.hu honlapon választhatták ki az olvasók a 75 legbájosabbnak ítélt mosolyt. Az e módon összeállt mezőny a nyomtatott újságban is bemutatkozott. Olvasóink szavazó kedvének jót tett a sok kedves arc, hiszen online 22 315, míg az újságból kivágott szelvényeken 35 536 szavazat érkezett.

Horváth Emma Mira és szülei, Kiss Petra és Horváth Ádám; Bécs Adria és szülei, Bécs Tünde és Bécs Péter; Pusztai Benedek és szülei, Pusztainé Huszár Elisabeth és Pusztai Szabolcs, Berta Lili és szülei, Bertáné Siroki Gabriella és Berta Krisztián
Fotó: Pezzetta Umberto

A voksok összesítéséből kitűnt, hogy az online szavazás során a legtöbb szavazatot a lenti Horváth Emma Mira kapta, ő lett a verseny különdíjasa. Jutalma egy családi fürdőbelépő és előfizetés a PLT gyermekmagazinjára, a Kiskoboldra. Az összesített szavazás harmadik és második helyezettje ugyanezt az ajándékot vehette át. A harmadik legtöbb voksot a kilimáni Pusztai Benedek tudhatja magáénak, a második helyen pedig a lenti Berta Lili végzett.

A győztes Bécs Adria szülei, Bécs Tünde és Bécs Péter karjában
Fotó: Pezzetta Umberto

Olvasóink körében a legnagyobb sikert az ugyancsak Lentiben élő, 8 hónapos Bécs Adria mosolya aratta, szülei az említett nyereményeken túl egy ausztriai vízi vidámparkba szóló vouchert is átvehettek.

A díjazottak szavazatai

Különdíj: Horváth Emma Mira  - összesen 5093 szavazat, ebből online 2786

III. helyezett: Pusztai Benedek - összesen 5432 szavazat

II. helyezett: Berta Lili - összesen 6491 szavazat

I. helyezett Bécs Adria - összesen 8343 szavazat

Horváth A. Attila elmondta még, tavaly technikai okokból elmaradt a pályázat, de az idei fogadtatás mindenképpen folytatásra sarkall, így olvasóink jövőre is szavazhatnak a legbájosabb mosolyokra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!