Hírek

2016.05.20. 18:44

Gazdára vár a Fogyasztókért Díj - Értékes nyereményeket sorsolunk ki a szavazók között

Értékes nyereményekkel gazdagodhatnak azok az olvasóink, akik szavazataikkal segítenek eldönteni, mely zalai vállalkozás kapja meg idén a Fogyasztókért Díjat.

Zalai Hírlap

A Zala Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, továbbá a Fogyasztói és Betegjogi Érdekvédelmi Szövetség 2010-ben határozott arról, hogy Fogyasztókért Díj adományozásával segíti a vállalkozások tisztességes, jogkövető piaci magatartásának erősítését, illetve hívja fel a figyelmet a jó minőségű termékek forgalmazásának, a kifogástalan minőségű szolgáltatások nyújtásának fontosságára.

A díj sorsáról hagyományainkhoz híven maguk a fogyasztók, azaz olvasóink dönthetnek. A Zalai Hírlap szerkesztőségébe korábban érkezett ajánlások  száma alapján  idén is  tíz vállalkozás jutott a döntőbe, közülük természetesen az kapja a díjat, amelyikre a legtöbb olvasói szavazat érkezik.

A győztes a június 3-án rendezendő Zala megye gazdaságáért elnevezésű konferencián veheti majd át az elismerést.

Szavazni május 31-én délelőtt 9 óráig lehet. A szavazók között a Kehida Termál Gyógy- és Élményfürdő felajánlásaként  2 db  - két felnőtt és két gyermek  részére szóló  -  egész napos családi belépőt,  illetve 1 db egész esztendőre szóló Zalai Hírlap-előfizetést sorsolunk ki.

<a href="http://veol.hu/machform/view.php?id=2055" _mce_href="http://veol.hu/machform/view.php?id=2055" title="Fogyasztókért Díj 2016">Fogyasztókért Díj 2016</a>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!