Hírek

2017.09.07. 11:02

Megöltek egy nőt Nagykanizsán - Frissítve

NAGYKANIZSA Megöltek egy 44 éves helyi nőt a Csányi László utcában. A gyilkossággal gyanúsított szintén kanizsai férfit a helyszín közelében fogták el a rendőrök.

Benedek Bálint

A belvárosi utca csendjét délelőtt rendőrautók szirénázása verte fel. A járókelők csak ekkor látták: a járdán egy ember mozdulatlanul fekszik. A környező családi házakban lakók csak találgatták, mi történhetett, hiszen a rendőrök hermetikusan lezárták a helyszínt és a környékét.

Fotó: Szakony Attila

Fotó: Szakony Attila

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint bűncselekmény történt, az elkövetéssel gyanúsítható férfit elfogták.

- Holtan találtak egy 44 éves helyi nőt tegnap a déli órákban Nagykanizsán, a Csányi László utcában. A rendelkezésre álló adatok szerint a sértett halálát idegenkezűség okozta - tájékoztatta lapunkat Sznopek Veronika, a ZMRFK sajtószóvivője. - A kiérkező rendőrök a helyszín közelében észlelték a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható N. Tibor 39 éves helyi lakost, aki menekülni kezdett, eközben egy késsel megsebesítette önmagát. A rendőrök a férfit elfogták, egyúttal intézkedtek orvosi ellátásáról.

Fotó: Szakony Attila

Fotó: Szakony Attila

Az ügyben a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya emberölés bűntett elkövetése miatt indított nyomozást.

Ottjártunkkor az egyik utcában élő férfi elmondta: reggel, amikor a telkére indult, még minden nyugodt volt, de hazatérve hallotta, hogy halálra késeltek egy nőt néhány házzal arrébb. Megdöbbentette az eset, hiszen ez rendezett környék, soha nem gondolta, hogy ilyen borzalom fényes nappal egyáltalán megtörténhet.

Lapunk információi szerint a gyanúsított férfi és a megölt nő ismerték egymást, kapcsolatban álltak, ám úgy tudjuk, ez nem volt felhőtlen viszony, sokat veszekedtek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!