Hírek

2017.02.12. 14:00

Esküvő kiállítás: Negyvennél is több kiállító jött el Kanizsára

Nagykanizsa – A hétvégén, szombaton rendezték meg a Hevesi Sándor Művelődési Központban a 8. Kanizsai Esküvő Kiállítást.

Horváth-Balogh Attila

Mint azt Osvald Gábor szervezőtől megtudtuk, több, mint 40, az esküvői tematikában érdekelt kiállító vett részt a rendezvényen.

A menyasszonyi ruhákat bemutató modellek közül (balról) Duró Anna, Orsola Zsófia és Szörényi Szabina Melinda a kiállítás egyik látványosságában, a 8 személyes Lincoln limuzinban Fotó: Szakony Attila

– A kiállítás keretében megpróbálunk teljes képet adni a házasságkötés előtt állóknak a lehetőségekről és a trendekről – bocsátotta előre Osvald Gábor. – A tapasztalataink azt mutatják, hogy sajnos, az érdeklődés évről évre csökken. Ez nem azt jelenti, hogy kevesebb a házasságkötés, sőt. Inkább arról van szó, hogy sajnos, egyre több fiatal dolgozik külföldön, s jó részük megejti az adott országban a ceremóniát, vagy ha mégsem, akkor csak nagyon szerény körülmények között házasodik, szűk családi körben, mindenféle nagyobb felhajtás nélkül, így nincs szüksége az efféle seregszemlékre sem. Ezzel együtt a mostani kiállításon 5 esküvői ruhaszalon vonultatta fel modelljeit, de rajtuk kívül a kiállítói oldalon megjelentek ékszerészek, torta- és süteménykészítők, zenészek, valamint egy pécsi vőfély is.

Tortakészítők is megjelentek a kiállításon, így például Benkovics Edit (középen) és Czuczor Linda (jobbról)

Az érdeklődők számát gyarapította Husz Csaba és Mészáros Ágnes.

– A jövő évben kötjük össze az életünk, de már most igyekszünk tájékozódni a lehetőségekről – hallottuk a páros hölgy tagjától. – Annál is inkább, mert idénre már szinte mindenki foglalt, a szolgáltatók leghamarabb 2018-ra vállalnak el bármit... A vőfély is azt mondta, egy évre előre tele a naptárja, aki későn kapcsol, annak bizony, várnia kell. De nem baj, idén még úgyis hivatalosak vagyunk egy lagziba – vendégként...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!