Hírek

2013.07.27. 15:39

Élmény, mely elkísér egy életen át

Gyönyörű mosoly, bájos arc és határozott fellépés. Lapunk Zala Szépe 2013 elődöntőjének mezőnye szombaton Zalakaroson, a Hotel Karos SPA-ban vonult fel.

Benedek Bálint

A lányoknak utcai-, és fürdőruhában kellett bemutatkozniuk a hattagú zsűri előtt. Ezután született meg az eredmény, vagyis a szakértők kiválasztották a legszebb 16 lányt, akiket a fürdővárosban további kalandok is vártak.

A program reggel a gyülekezővel indult, ám hamar kiderült, hogy az előzetesen nevezett, 35 lányból csak huszonöten jelentek meg. Mint azt Virrasztó Zsolt a Zalai Hírlap főszerkesztője köszöntőjében kiemelte: a szépség kincs, egy olyan adottság, ami egész életen át elkísér. A Zala Szépe 2013 viadal pedig biztosan nagy élmény lesz, amire mindig érdemes lesz emlékezni.

Ebben bízott, a keszthelyi 19 éves Németh Veronika is, akit ugyan Hévízen pünkösdi királylánynak választottak, de most komolyabb megmérettetésre vágyott.

- Édesanyám ötlete volt, hogy jelentkezzek, s bár vaciláltam kicsit, végül belevágtam – mosolygott a győri balett szakközépiskola végzőse. - Erős mezőny gyűlt össze, a lányok mindegyike különleges, tehát nem lesz könnyű bekerülni a középdöntőbe. Lehet szőke, barna, az egész ember számít, remélhetőleg a döntéshozók ezt esetemben is értékelik.

Beszélgetésünk közepette a hattagú zsűri egyenként hallgatta meg a jelentkezőket. A csapat elnöki tisztségét, Stefán Gábor koreográfus a zalaegerszegi Hevesi Színház korábbi igazgatója töltötte be. Rajta kívül Oláh Péter a Hotel Karos SPA igazgatóságának elnöke, dr. Burján Richárd a Zalakarosi Gránit Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatója, Jámbor Tímea a Zalakarosi Turisztikai Egyesület marketing vezetője, Tompagábor Kornél a zalaegerszegi Kvártélyház Kft. ügyvezető igazgatója és Peszleg Judit a Pannon Lapok Társasága Zala megyei hirdetési vezetője döntött.

Miután az ítészek kiválasztották a legszebb 16 lányt, egy rövid városnéz várta őket, ahol a fürdőváros nevezetességeit tekintették meg. A jelöltekre szerdától az újságban illetve a zaol.hu internetes portálunkon is szavazni lehet majd. A voksolás eredményétől függ majd, hogy közülük kik jutnak be majd a zalaegerszegi AquaCity-ben augusztus 18-án rendezendő döntőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!