Hírek

2015.10.27. 08:33

Elismerések a katasztrófavédelmi főigazgatóságon

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságon október huszonharmadika tiszteletére tartott ünnepségen a megemlékezés mellett elismerések átadására is sor került.

Dr. Pintér Sándor Magyarország belügyminisztere beosztásában végzett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként tűzoltósági tanácsosi címet adományozott Kámán Jánosné tűzoltó alezredes asszonynak a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szolgálatvezetőjének.

Fotós: Jóri András - BM OKF

A belügyminiszter a Magyar Rendvédelmi Kar munkájának segítése érdekében végzett tevékenysége elismeréseként soron kívül előléptette nyugállományú tűzoltó ezredessé Stockerné Egyed Emília nyugállományú tűzoltó alezredest, a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság volt gazdasági osztályvezetőjét.

Munkakörében hosszú időn át végzett, kiemelkedő teljesítménye elismeréseként Dr. Tollár Tibor tűzoltó vezérőrnagy, főigazgató ajándéktárgyat adományozott Egri Gyula tűzoltó ezredesnek a Zala Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság igazgatójának valamintStocker Dávid tűzoltó alezredesnek a Lenti Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság tűzoltóparancsnokának.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!