Hírek

2017.02.03. 17:01

Dr. Alotti Nasri habilitációs előadásai a PTE-n

Zalaegerszeg – Dr. Alotti Nasri, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szívsebészetének osztályvezető főorvosa, egyetemi docens február 6-án, hétfőn habilitációs előadásokat tart a Pécsi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karának klinikai oktatási központjában.

Magyar Hajnalka

A délelőtt folyamán három előadást tart. A szívsebészet tantárgy keretében előbb angol, majd ezt követően magyar nyelven ad elő a PTE ÁOK hallgatói és oktatói előtt, témája az aorta disszekció sebészi kezelése. A tantárgyi bemutatkozást követően 11 órától nyilvános tudományos előadást tart az egyetem elméleti tömbjének tanácstermében, értekezésének címe: Új szempontok a szívbillentyű-betegség kezelésében. Az előadást nyilvános vita követi.

Dr. Alotti Nasri, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház szívsebészetének osztályvezető főorvosa Fotó: archív

Dr. Alotti Nasri 2001-ben védte meg PhD értekezését, 2004-ben egyetemi docensi kinevezést kapott. A most megcélzott habilitációs oklevél az egyetem által adományozható legmagasabb képesítés, a PhD tudományos fokozatot követő cím.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!