Hírek

2017.01.22. 11:38

Cserbenhagyásos gázolás volt Bagodnál az éjjel

A rendőrök rövid időn belül azonosították és elfogták a bűncselekménnyel gyanúsítható férfit.

Magyar Hajnalka

Állampolgári bejelentés alapján jelentek meg a rendőrök 2017. január 22-én az éjszakai órákban Bagod közelében egy földúton, ahol egy férfi holttestét, tőle nem messze pedig egy eszméletlen férfit találtak. A sérült személyt a mentők kórházba vitték.

A rendőrök a helyszíni-, és halottszemle során kiderítették, hogy mindketten közlekedési baleset áldozatai lettek. A zalai rendőrök három órán belül azonosították, elfogták és előállították a bűncselekménnyel gyanúsítható 36 éves férfit, elszámoltatása megkezdődött.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya segítségnyújtás elmulasztása miatt indított eljárást az ügyben.

Frissítés:

Bagod - A vasárnap éjszakai, Bagod határában történt cserbenhagyásos gázolás részleteiről Sznopek Veronika, a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője lapunknak elmondta, ha később találtak volna rá a sérült férfire, valószínűleg az ő életét sem lehetett volna megmenteni, olyan súlyosan kihült állapotban szállították kórházba.

Időközben a rendőrök által elfogott 36 éves boncodföldei férfi a kihallgatás során részletes beismerő vallomást tett. A gázoló terepjáró ellenőrzésekor az is kiderült, hogy egy másik jármű rendszáma lett rá felszerelve, ráadául kettévágva.

A baleset részleteiről a nyomozás érdekében egyelőre nem közölt részleteket a rendőrség.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!