Hírek

2017.07.07. 19:49

Bemutatjuk a színötösöket (1.rész)

A Zalai Hírlap idei Színötös felhívására több mint 470 kitűnő bizonyítvánnyal rendelkező általános iskolás diákot regisztráltak szüleik. Június 30-án lezárult a jelentkezés, mai lapszámunkban pedig elindítjuk a sorozatot.

Lapunkban és zaol.hu weboldalunkon sorozatban mutatjuk be azokat a diákokat, akik minden kritériumnak eleget tettek, azaz kizárólag ötös (jeles, példás, kitűnő) osztályzatok szerepelnek a bizonyítványukban, és a jelentkezésük is megfelelő volt.

A diákok nagy létszáma miatt – hasonlóan az előző évek gyakorlatához – a rendelkezésre álló felületeknek megfelelően folyamatosan jelentetjük majd meg a gyerekek portréit a Zalai Hírlapban és online oldalunkon.

Meglepetéssel is szolgálunk az akcióban részt vevő diákoknak: minden színötös tanuló, aki a kislődi (Veszprém megye) Sobri Jóska kalandparkban felmutatja a napilap Színötös oldalát, benne a saját fotójával, 1 db karszalagos belépőt kap.

Címkék#Színötös

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!