Hírek

2017.04.28. 12:42

Békeidők és tűzoltónap

Hévíz - A 25 éve várossá vált Hévíz számtalan programot kínál a következő napokban. A Boldog Békeidők rendezvényről és a hozzá kapcsolódó programokról tartottak sajtótájékoztatót pénteken.

Keszey Ágnes

Május elsején négy órakor kezdődik a békeidőket idéző kosztümös felvonulás, mely  sok vendéget vonz a városba: a hagyományos rendezvény idején közel telt házzal működnek a szállodák - erről Papp Gábor polgármester szólt.

Babos Lajos, Papp Gábor, Hermann Katalin és Laczikó Károly
Fotó: Keszey Ágnes

A sajtótájékoztatón Babos Lajos,  a város zenekara, a hétfői felvonulás élén zenélő Happy Dixieland Band vezetője mutatta be az erre alkalomra elkészült, „Azok a boldog békeidők” című  cd-t. Laczikó Károly, keszthelyi katasztrófavédelmi vezető a szintén hétfői Tűzoltónapra invitált minden érdeklődőt: fél tízkor ünnepi díszmenet indul,  majd Egregyen lesznek a családi és nyílt nap  programjai. Hermann Katalin, a művelődési ház vezetője a gyerekprogramokat és a zenés műsorokat -  köztük a szombat esti Demjén Ferenc koncert részleteit -  ismertette.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!