Hírek

2009.12.12. 03:26

Befejeznék a stadion felújítását

Zalaegerszeg (szj) - Balogh Gábor olimpiai ezüstérmes és többszörös világbajnok öttusázó, a Fidesz utánpótlásnevelés-programjának kidolgozó- ja tartott sajtótájékoztatót pénteken Zalaegerszegen.

zaol.hu

Balogh Gábor dr. Gyimesi Endre országgyűlési képviselővel tartott tájékoztatót, melyen hangsúlyozta, mennyire fontosnak tartja a fiatalok egészséges életmódra nevelését. Azokat az erőfeszítéseket is méltatta, melyeket Zalaegerszeg vezetése tesz a sport támogatása érdekében, majd kifejezte reményét, hogy a polgári kormány segítségével befejeződhet a stadion felújítása. Dr. Gyimesi Endre hozzátette: a stadionrekonstrukció befejezése mellett célul tűzték ki a sportcsarnok felújítását (amihez pályázati támogatást várnak), valamint a városi strand külső medencéjének korszerűsítését. Egyebekben (Jégcsarnok, Munkacsarnok, műfüves pályák, teniszpályák, rekortánpálya) Zalaegerszeg rendelkezik az egészséges életvitel folytatásához szükséges feltételekkel, mutatott rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!