Hírek

2017.07.12. 09:38

Baseballütővel támadt és majdnem megölte vitapartnerét a borsfai férfi

Zalaegerszeg - Baseballütővel majdnem megölte ellenfelét az a férfi, aki ellen életveszélyt okozó testi sértés miatt indult büntetőeljárás.

Arany Gábor

A fiatal kora ellenére többszörösen büntetett 21 éves férfi a múlt héten szombaton délután keveredett konfliktusba ismerősével, aki magánéleti vitájukat akarta vele tisztázni. Borsfán találkoztak össze, a fiatalember lakóhelye előtt. A két férfi hangos szóváltása dulakodásig fajult, amibe a végén a 21 éves fiatalember anyja is beleavatkozott, mert amikor  a másik férfi már elhajtott volna gépkocsijával, téglával kidobta az autója hátsó szélvédőjét. Erre ő megállt, kiszállt járművéből, ám akkor a 21 éves férfi egy 80 centis baseballütővel támadt rá és egyszer olyan erővel ütötte fejbe ellenfelét, hogy a csapástól belezuhant az árokba. A megtámadott életét a pécsi idegsebészeti klinikán végrehajtott műtéttel mentették meg.

A történtekről érdeklődésünkre dr. Jánky Judit, a megyei főügyészség helyettes sajtószóvivője közölte,  hogy a főügyészség indítványára  az egerszegi járásbíróság nyomozási bírója kedden elrendelte a 21 éves fiatalember előzetes letartóztatását egy hónap időtartamra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!