Hírek

2012.01.25. 20:20

Az ifjúság jövőjéért

Zalaszentgrót - Hazatérés modellprogram továbbfejlesztése címmel indított térségi projektet szerdán a fiatalokat évek óta segítő Zalai Hazatérők Egyesülete.

Sámel József

Baracskai József, a város polgármestere úgy fogalmazott: köszönik, hogy a szervezet példaértékűen sok feladatot átvállal az önkormányzattól. A rendezvényen Guitprechtné Molnár Ezsébet, a ZalA-KAR társulás munkaszervezet vezetője mutatta be a kistérségi ifjúsági stratégiát, majd Németh Alexandra, az egyesület Hazatérők  Ifjúsági Irodájának vezetője ismertette a projektet. A korábbi munkát folytatják a Nemzeti Erőforrás Minisztérium pályázatán nyert 3,5 millió forint felhasználásával. Szeretnék feltérképezni a hiányzó ifjúsági szolgáltatásokat, több korcsoportban, jövőt megalapozó egyéni fejlesztéseket indítanak. Felvilágosító, egészségmegőrző, bűnmegelőzési programokkal kínálnak a közösségeknek, s a szolgáltatások (például információs pont) sorát is bővítik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!