Hírek

2016.03.03. 14:36

Árokba hajtott egy kamion a 75-ös főúton - Teljes útzár mellett folyik a mentés (fotókkal frissítve)

Zalatárnok - Húsz tonna tetőcserepet szállító, Bak felé tartó kamion hajtott árokba a 75-ös főúton Zalatárnok közelében a vakolai elágazónál csütörtökön délután fél három tájt.

Pezzetta Umberto

Árokba hajtott kamion műszaki mentését végzik a zalaegerszegi hivatásos tűzoltók csütörtök délután Zala megyében, a 75-ös főút Zalatárnok és Bak közötti szakaszán. Elsődleges információink szerint az eset során senki nem sérült meg. A műszaki mentéshez a nagykanizsai darut is a helyszínre riasztották.

A police.hu információi szerint műszaki mentés zajlik a baleset helyszínén.

Anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt 2016. március 3-án 14 óra 35 perckor a 75-ös számú főút 41. kilométerszelvényében, Zalatárnok közelében. A közlekedési baleset során egy kamion árokba csúszott. A műszaki mentés ideje alatt a forgalom rendőri irányítás mellett halad.

Kérik a járművezetőket, hogy fokozott figyelemmel közlekedjenek az érintett útszakaszon!


Kollégáink információi szerint a
z elakadt jármű kimentésére a katasztrófavédelem nagykanizsai műszaki mentőbázisának daruja vonult ki, és a helyszínen van az egerszegi tűzoltóság egy szerkocsija és lenti műszaki mentők két járműve. A kamion kivontatása fél öt körül kezdődött teljes útzár mellett.

A balesetben nem sérült meg senki.

Tánczos Gábor olvasónk szintén a helyszínen járt, ezeket a fotókat ő küldte:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!