Hírek

2017.08.23. 14:24

A vicces önéletrajzáról elhíresült srác Bázakerettyén kapott állást

NAGYKANIZSA Budavölgyi Bálint humoros önéletrajzi honlapjával tarolt az interneten. Mint sejteni lehetett, gyorsan lecsaptak a kreatív fiatalra. Sok ajánlat közül egy bázakerettyei székhelyű, marketinggel foglalkozó ügynökség ajánlatára mondott igent.

Benedek Bálint

Mint arról korábban beszámoltunk, a kanizsai fiatal poénokkal gazdagon átszőtt honlapot készített, így igyekezett munkát találni.

„Budavölgyi Bálint vagyok, huszonöt éves nagykanizsai junior webprogramozó. Körülbelül fél éve szerettem bele a programozásba, azóta kódolva kelek és fekszem.”

A jól megszerkesztett és ábrákkal, grafikonokkal kidolgozott bemutatkozás több mint 100 ezer emberhez jutott el a világhálón keresztül.

- Összesen végül 300 e-mail landolt az elektronikus fiókomban, nagyon sok gratuláció érkezett, míg kilencven levél állásajánlatról szólt - mesélte Bálint. - Akadt köztük felkérés egy-egy konkrét feladatra is, s néhányan pusztán segítséget kértek valamilyen internetes honlap szerkesztéséhez.

A fiatalembert felkérést kapott Floridából, Máltáról, Prágából, valamint Amszterdamból, a legtöbb állásajánlat ugyanakkor Budapestről érkezett.

- Furcsálltam, hogy az internetes népszerűség ellenére Zala megyéből mindössze egyetlen cég keresett meg - folytatta. - A családom a városhoz köt, a menyasszonyommal itt tervezzük az életünket, nem szerettem volna elmenni. Miután találkoztam a bázakerettyei vállalkozás vezetőivel, azonnal világossá vált, hogy ezzel csapattal szeretnék dolgozni. Itt a szakma kiválóságaitól tanulhatok.

A webfejlesztő munkakörben tevékenykedő Bálint nagy kedvvel vetette bele magát az új feladataiba. Egy olyan projektet bíztak rá, amelyben kiélheti kreativitását. Ha kell, honlapokat szerkeszt, máskor pedig a szövegírásban mutathatja meg képességeit. Szeretne hosszú távon bizonyítani, hiszen úgy érzi, hogy testhezálló feladat talált rá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!