Hírek

2007.04.25. 02:29

A beruházó képviselői helyett egy fax érkezett

Nagykanizsa (sza) - Továbbra sem kezdődött meg az Erzsébet téri mélygarázs építése, sőt, a beruházó cég küldöttsége ígérete ellenére nem érkezett meg teg- nap Nagykanizsára, ahol Marton István polgármester várta a delegációt.

Szakony Attila

Újabb határidőn vagyunk immár túl, az ígéretekkel ellentétben mégsem kezdődött meg az Erzsébet téri mélygarázs kivitelezése. Sokan remélték, hogy a cég vezetése által indítványozott tegnapi nagykanizsai megbeszélésen, melyet Marton István polgármesterrel folytattak volna, számos kérdésre válasz születik, ám csalatkozniuk kellett. - A Siloparking Hungary Zrt. felügyelőbizottságának elnöke, valamint a vezérigazgató helyett csak egy fax érkezett, melyben egészségügyi okokra hivatkozva kimentették magukat a találkozó alól - mondta érdeklődésünkre Marton István. - Az általuk közöltek szerint az FB-elnököt infarktus érte, ezért nem tudott a cégvezetés most lejönni Nagykanizsára. A polgármester jelezte: ezek után átvizsgáltatja az elődei által a Siloparkinggal megkötött szerződést. Nem titkolta ugyanakkor, hogy a folyamat vége akár a megállapodás felbontása is lehet. Természetesen megpróbáltuk megkérdezni a cég vezetőit is az Erzsébet téren éktelenkedő - jelenleg palánkok mögé rejtett - két hatalmas sebhely sorsáról. A részvénytársaság ismert telefonszámai azonban átmenetileg nem voltak elérhetők. Kérdésünkre Marton István is megerősítette: a nagykanizsai polgármesteri hivatal sem volt képes kapcsolatot teremteni a budapesti cég képviselőivel. Egyre aggasztóbb az Erzsébet téri mélygarázs sorsa

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!